Turismul stomatologic

Turismul stomatologic

Turismul stomatologic  este o recreație în străinătate, combinată cu tratament stomatologic. Caracteristica cheie este economia de bani. Prin urmare, pentru un turism de acest tip sunt de obicei alese acele țări în care costurile pentru îngrijire dentară este mult mai mic, iar calitatea corespunde standardelor internaționale. În ultimii ani, tot mai multe persoane au început să vină pentru tratament și protezare a dinților în Moldova. Diferența dintre costul tratamentului dentar și protezare în Moldova și în țara Dumneavoastră, uneori poate ajunge la mii de euro, chiar și cu costul călătoriei și șederii în țara noastră.

 Clinica stomatologică “Doctor White” – este o garanție a unui tratament calitativ, fără durere și a unui rezultat mereu excelent. Specialiștii noștri sunt profesioniști înalt calificați. Pentru fiecare pacient este selectată metoda cea mai potrivită de tratament, recuperare și restaurare a dinților și este elaborat cel mai eficient plan de tratament.

În clinica “Doctor White” puteți profita de un spectru larg de servicii stomatologice la preturi accesibile pentru Dumneavoastră.

Modul în care programul nostru funcționează:

  1. Trebuie să ne contactați prin e-mail sau prin telefon. Pe o bază individuală vi se va da răspuns la toate întrebările, vi se va oferi consiliere cu privire la costurile serviciilor, timpul necesar de ședere.
  2. În strânsă colaborare cu medicul se va elabora un plan de tratament convenit cu planul de călătorie.
  3. Vi se va acorda ajutor cu rezervarea hotelului și veți fi întâlniți la aeroport.
  4. Și cel mai important – tratamentul. Vi se vor furniza servicii profesionale de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile.

Clinica “Doctor White” colaborează strâns cu compania www.4rent.md, care Vă va oferi servicii de cazare și de transfer:

  • Închirierea unei camere de hotel (40 Euro pe noapte, mic dejun inclus);
  • Închirierea unei mașini;
  • Servicii de transport (la / de la aeroport)